Over Geo-Tech

Geschiedenis

Geo-Tech is in 1990 opgericht door Peter Liekens met als drijfveer een passie voor verwarming-klimaat-en ventilatietechnieken. Sinds dat jaar is deze passie uitgegroeid tot professionele vakkennis op het gebied van alle soorten warmtepompen, vloerverwarming en airconditioning.

Door de jaren heen zijn wij mee geëvolueerd met de ontwikkeling van deze technieken, met name de warmtepomp techniek die het laatste decennium in felle opmars is vanwege zijn win-win eigenschap in economische & technische rendabiliteit en de positieve impact op het klimaat. Maar ook bij onze activiteiten rond vloerverwarming en airconditioning is onze kennis up-to-date en gebruiken wij de meest recente standaarden en meest kwaliteitsvolle materialen.

Door de loop der jaren zijn wij ons gaan specialiseren in de warmtepomptechnieken en micro warmtekrachtkoppeling. Daar wij met hoge waarschijnlijkheid de enige zijn in de Benelux die alle systemen toepassen zowel particulier als industrieel mogen we wel stellen dat deze technieken geen geheimen meer heeft voor ons bedrijf. Omdat we de meeste producten zelf importeren (rechtsreeks van de fabrikant), geen dure showrooms, verkopers en reclame hebben zijn we vaak met voorsprong de goedkoopste, zelfs in vergelijking met de gekende doe-het-zelf firma’s.

Neem zeker een kijkje in ons portofolio om een impressie te krijgen van onze mogelijkheden en kennis op het gebied van warmtepompen, vloerverwarming en airconditioning.

Visie

Geo-Tech legt zijn focus op klant tevredenheid en het bieden van een betere prijs-kwaliteit dan onze concullega’s. Wij staan voor over-presteren tegen een betaalbaardere prijs. Bij elke extra vraag of klus rond uw verbouwingen dat raakvlakken heeft met onze expertise staan wij open onze kennis met u te delen of zelfs een handje te helpen. Wij kunnen overigens tegen een scherpere prijs werken door rechtstreekse import uit Duitsland en omdat we geen dure showrooms, reclame of verkopers gebruiken.

Bij Geo-Tech geen dure verkooppraatjes, maar rechttoe rechtaan

Vandaag nog een offerte voor uw warmtepomp, vloerverwarming en/of airconditioning project?

Neem Contact

Contact
close slider